Föreningen Vår Framtid

Det började som en diskussion och slutade som ett obundet politiskt parti. Inte höger, inte vänster utan rakt fram till framtiden.

Det som är spännande är att det är väljarna som skriver vårt koncept. Vad ska vi jobba efter? Grunden till ”Vår framtid” är en ideell förening, där vi alla medlemmar diskuterar och tar fram olika lösningar på olika problem. Då många av våra medlemmar kommer vara aktiva samhällsintresserade personer som kanske har engagemang i andra föreningar får vi med automatik ”inputs” från dessa. Våra ideella föreningar tillsammans med näringslivet är kommunens motorer och dessa måste fungera för att vi ska få en positiv utveckling. Föreningen ”Vår Framtid” ska utse representanter som ska företräda föreningen i politiken, dessa representanter ska därför stå på vår lista vid kommunvalet.

På detta sätt är detta inte en traditionell politik organisation, utan vår grund är den ideella drivkraften som finns i föreningen sedan ska politiken vara ett av vårt verktyg för att nå målet.

Demokratin kan aldrig bli närmare än så, ett parti för folket av folket, ett parti som ska trygga VÅR FRAMTID. Välkommen in du också!